Doorgaan naar artikel

anoniem

My feedback

1 resultaat gevonden

  1. 223 stemmen
    stem

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)
    Je hebt nog over! (?) (Denken…)
    How important is this to you?

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)
    anoniem steunde dit idee  · 
    Er is een fout opgetreden bij het opslaan van de reactie
    anoniem schreef  · 

    De oorzaak van de bankencrisis ligt in het feit dat er een monsterverbond tot stand is gekomen tussen de bankiers, de kapitalisten, de socialisten, de politici. Waardoor het kapitalisme volledig is ontspoord.

    Hoe meer leningen de bankiers de mensen konden aansmeren, hoe hogere hun bonussen.

    De socialisten ook tevreden, iedereen gelijk en leven in grote luxe en als men het geld niet had verdiend dan kon er geleend worden à volonté.

    En in alle banken zaten kabinetschefs van politici. Maar natuurlijk in Dexia en Ethias volledig in handen van de politici. En de Dexiapolitici dachten dat ze ook acquisities moesten doen en Amerika veroveren !

    En de Belgische politici hebben zich in Amerika laten bedriegen en bedotten zoals de domste boertjes. Onze Vlaamse politici-bankiers kochten met de spaarcentjes van de Vlaamse werkende mensen Amerikaanse waardeloze schuldcertificaten voor miljarden waarvan de yuppies en ieder weldenkend mens wisten dat ze nooit zouden terugbetaald worden.
    En een paar sigaren verder en enkele whiskeys en enkele meisjes rond hun nek die hen vertelden hoe intelligent en viriel ze waren, en hup nog een paar miljarden en nog wat Ameriakaans of Frans of Grieks enz. waardeloos spul en rommelkredieten gekocht enz.

    En nu komen de politici vertellen dat het de schuld is van de bankiers ! En sommige mensen geloven dat ook nog !

Feedback en Kennisbank