Doorgaan naar artikel

anoniem

My feedback

1 resultaat gevonden

  1. 223 stemmen
    stem

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)
    Je hebt nog over! (?) (Denken…)
    How important is this to you?

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)
    anoniem steunde dit idee  · 
    Er is een fout opgetreden bij het opslaan van de reactie
    anoniem schreef  · 

    Ongelooflijk fantastisch en ook zeer goed idee, maar... Is dit eigenlijk wel haalbaar? Worden wij nu momenteel niet te veel gemanipuleerd? (bv door de media...)

    U doopt uw nieuw politiek orgaan tot Belgische barometer. Maar wat schiet er nog over van België (helaas!!!). Zijn het wij, belgen die er voor gekozen hebben om in een (con)Federale staat te leven? Of werden wij geïndoctrineerd door een handvol nationalisten die ons steeds vertellen dat het beter is dat wij splitsen.

    Wat als een volksraadpleging op dezelfde manier misbruikt word door een sterke campagne van één van de belanghebbende? Zou dit nog democratie zijn of gewoon misleiding?

    Mijn persoonlijke opinie is dat we het huidige politieke systeem veel beter moeten controleren! Door bijvoorbeeld een neutrale controle-commissie van niet politieker's op te richten die er dan moeten op toe zien dat er niet of nauwelijks gelobbyd kan worden door verschillende multi-nationals die hun wil opleggen op de politiek.

    Laat ons de gewone burger (niet politieker) sensibiliseren en aansporen om ALLE (democratische) partijen meer te laten samenwerken. Want ik heb de indruk dat de gewone man met de pet momenteel het systeem gelaten aanvaard.

    Maar ja, ik ben dan ook maar een gewone overtuigde socialist... ;-)

Feedback en Kennisbank